Google på dansk

Skift dit sprog på nettet – Computer – Hjælp til Google-konto

Googles tjeneste, som tilbydes uden beregning, oversætter på et øjeblik ord, sætninger og websider mellem engelsk og mere end 100 andre sprog.

Google-tjenesterne er tilgængelige på alle Google-sprog. Du kan til enhver tid udskifte det sprog, der vises, med dit foretrukne sprog.Med denne vejledning kan du kun ændre dit foretrukne sprog i

Google Oversæt

Google. Tryk to gange for at søge på Google. RAPPORTÉR DETTE. ANNULLER. OK. SLET. Mørkt tema: Fra. Indstillinger · Søgeindstillinger · Avanceret søgning.

Google

24. jul. 2021 — Der er forskellige måder at ændre sproget i Google Chrome på, og de varierer … De omfatter engelsk, hindi, spansk, fransk, ductch, dansk, …

Sådan skifter du sprog i Google Chrome – GEAR-online.dk

Sådan skifter du sprog i Google Chrome

Når du er inde på dit Google Drev, klik på tandhjulet i højre hjørne. Når du har klikket på tandhjulet. Når du har klikket på tandhjulet.

Hvordan ændrer jeg Google Drive til dansk sprog?

Hvordan ændrer jeg Google Drive til dansk sprog? | IT for studerende | IT vejledninger på Absalon

Søgning på “google” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

google — Den Danske Ordbog – Ordnet

Tekstoversættelse: Oversæt mellem 108 sprog via indtastning • Tryk for at oversætte: Kopiér tekst fra enhver app, og tryk på Google Oversæt-ikonet for at …

Google Oversæt – Apps i Google Play

16. okt. 2018 — Nu taler Google Assistant og Google Home dansk. Vær opmærksom på, at hvis du skifter sproget inden den 24. oktober 2018, datoen hvor Google …

Verden er nu tættere på end nogensinde før med over 100 sprog

Tving Google Home til at tale dansk – eller et andet sprog

Tving Google Home til at tale dansk – eller et andet sprog – MereMobil.dk

14. sep. 2018 — Brug telefonen hurtigere og smartere – nu er det muligt at snakke dansk med Googles kunstige intelligens, Google Assistant.

GUIDE: Sådan får du Google Home og Google Assistant til at tale dansk.

Nu virker den smarte Google Assistent på dansk – Komputer.dk

Nu virker Google Assistant på dansk | Komputer.dk

Her er Google-assistenten. Stil den spørgsmål. Bed den om at gøre noget. Det er din egen personlige udgave af Google, der altid er klar til at hjælpe dig.

Brug telefonen hurtigere og smartere – nu er det muligt at snakke dansk med Googles kunstige intelligens, Google Assistant. Se hvordan lige her.

Google Assistent “Dit eget personlige Google“

Her er Google-assistenten. Stil den spørgsmål. Bed den om at gøre noget. Det er din egen personlige udgave af Google, der altid er klar til at hjælpe dig.

Keywords: google på dansk, google sprog, ændre sprog på google